Zakynthos lumoaa kauneudellaan

Zakynthoksen saari Kreikan mantereen länsipuolella tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön Kreikan loman viettoon. Saarella on poikkeuksellisen kodikas tunnelma ja saaren asukkaat ovat matkailijoita kohtaan ystävällisiä. Joonianmeren vesi on turkoosinsinistä ja maisemat ovat vaihtelevia jylhine vuoristoineen ja vehreine alankoineen. Luonnon kauneus lumoaa matkailijan. Zakynthoksella on hyvät hienohiekkaiset uimarannat ja osa uimarannoista on rauhoitettuja, sillä niillä pesii merikilpikonnia. Zakynthoksella voi viettää lomaa rannalla lekotellen ja auringosta nauttien tai nähtävyyksiä katsellen. Lähistön vuoristokylät ovat myös mielenkiintoisia vierailukohteita ja niissä on mukava maistella paikallisia herkkuja sekä Zakynthoksen omaa puolikuivaa mastelado-viiniä.

Sukelluksen ja snorkaamisen ystävät rakastavat Zakynthosta, sillä sen kirkkaissa vesissä viihtyvät niin vesikilpikonnat kuin upeat kalatkin. Veden pinnan alla riittää paljon nähtävää.

Argassi

Argassin lomakylä soveltuu kaikille niille lomalaisille, jotka haluavat lomaltaan rauhallista oleilua ja rantaelämästä nauttimista. Argassi sijaitsee Zakynthoksen itäreunalla aivan lähellä saaren pääkaupunkia. Argassin ravintolat ja kaupat ovat keskittyneet Argassin pääkadun varrelle ja kaikkialle voi liikkua kätevästi kävellen. Illan tullen ihmiset kokoontuvat tavernoihin nauttimaan illallista pitkän kaavan mukaan ja ostoksia voi tehdä Argassin muutamissa kaupoissa. Jos haluaa lomallaan enemmän ostosmahdollisuuksia tai yöelämää, niin pääkaupunkiin pääsee helposti paikallisbussilla. Ranta Argassissa on kapea ja hienohiekkainen.

Argassi matkat

Tsilivi

Tsilivi on viehättävä ja melko laajalle levittäytynyt lomakylä, jossa on kodikas tunnelma. Keskustassa on paljon ravintoloita, tavernoja ja baareja sekä supermarketteja ja myymälöitä. Tsilivissä voi liikkua kävellen ja halutessaan suurempiin kuvioihin, pääsee pääkaupunkiin kuuden kilometrin päähän helposti paikallisbussilla. Tsilivin ranta on pitkä ja loivasti syvenevä, jossa on todella hyvät uintimahdollisuudet.

Tsilivi matkat

Lähde lomalle Zakynthokselle. Zakynthokselle pääsee nyt valmismatkalle myös Suomesta. Katso Zakynthoksen matkat tästä:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *