Kreeta Agia Marina – kylä lapsiperheiden suosiossa

Agia Marina Kreetalla on sopivan pieni ja sievä rantalomakohde, joka on kasvanut kiinni suurempaan rantakohteeseen Plataniakseen. Agia Marina on rauhallinen kylä, joka sijaitsee hyvällä paikalla kauniin rannan vierellä. Vuoristossa on ihastuttavia oliivilehtoja ja sinne on mukava mennä kävelemään. Kulkemaan pääsee myös hauskalla minijunalla. Agia Marinassa on kauppoja, leipomoita ja tavernoja, mutta valikoimaa ei ole liikaa. Täällä voi viettää lomaa kaikessa rauhassa, mutta silti palveluiden äärellä. Agia Marinan rannat soveltuvat todella hyvin myös lapsille, koska ne ovat loivasti syveneviä.

Lapsiperheitä kiinnostaa myös se, että Agia Marinassa on leikkipuisto, jossa lapset voivat hyppiä pomppulinnassa, ajaa sähköautoilla tai pelata minigolfia. Useissa ravintoloissa on myös leikkipaikat.

Suurempaan rantalomakohteeseen Plataniakseen pääsee kävelemällä Agia Marinasta. Siellä riittää valinnanvaraa niin ravintoloissa kuin kaupoissakin. Agia Marinasta on myös aivan lyhyt taksimatka Hanian kaupunkiin, joka on kuuluisa esimerkiksi upeasta venetsialaisesta satamastaan.

Agia Marinassa lomaillessaan kannattaa vuokrata auto, mikäli se on mahdollista. Autoillen pääsee tutustumaan kauniiseen Kreetan saareen laajemminkin. Hyviä retkikohteita autonvuokraajille ovat Elafonissin kuuluisa paratiisiranta, Gramvoussan korallisaari venetsialaisine linnoituksineen sekä Minoksen upea palatsi.

Lähde lomalle Agia Marinaan ja katso matkat tästä:

Agia Marina kuvia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *