Almyrida Kreeta

Almyrida on ihana pikkuruinen kreikkalainen kylä, jonne mennään lomalle rentoutumaan. Siellä voi nauttia kylän kiireettömästä tunnelmasta, ottaa aurinkoa ja uida puhtaassa merivedessä. Almyridassa asuu vain 75 paikallista asukasta. Kylän elämä on keskittynyt viehättävän kylätien varrelle, joka kulkee kylän läpi. Sen varrella on muutama ruokakauppa, peri leipomoa sekä muutama kahvila ja baari. Jos haluaa vain rentoutua aidossa kreetalaisessa tunnelmassa kaikessa rauhassa, niin Almyrida on loistava lomakohde.

Almyridan ravintolat

Almyridassa on muutamia ravintoloita, jotka sijaitsevat aivan rannan vieressä. Matkailijat ovat iltaisin lämpimästi tervetulleita nauttimaan ihanaa kreetalaista kotiruokaa, joita nämä ravintoloitsijaperheet valmistavat tuoreista raaka-aineista. Erityisesti kalaruoat ovat Almyridan tavernojen erityisherkkua. Illallista nauttiessaan voi samalla ihailla kaunista auringonlaskua meren kohistessa taustalla.

Rannat Almyridassa

Almyridassa on kaksi hiekkarantaa. Toinen hiekkarannoista on lapsiperheiden suosiossa, koska ranta on niin matalapohjainen sekä lapsiystävällinen hiekkaranta. Toinen Almyridan rannoista on pieni pyöreäkivinen hiekkaranta.

Almyridan harrastusmahdollisuudet

Almyridassa voi harrastaa vesiurheilulajeja: surffausta ja purjehdusta.

Kulkuyhteydet Almyridasta sekä retkikohteet

Plaka, joka on todella kaunis kylä, sijaitsee aivan kävelyetäisyydellä Almyridasta. Haniaan ja Rethymnoniin pääsee paikallisbussilla näppärästi ja edullisesti. Niissä molemmissa on paljon ravintoloita, ostosmahdollisuuksia sekä yöelämää. Almyridan matkaajat voivat myös vuokrata auton ja lähteä sillä tutustumaan Kreetaan laajemmin.

Almyridaa voi suositella lomakohteeksi niin pariskunnille kuin perheillekin. Se sopii kaikille, jotka haluavat palata lomaltaan kotiin rentoutuneena ja jotka eivät kaipaa lomallaan mitään erityisiä aktiviteetteja. Almyridasta löytyy aitoa kreetalaista kylätunnelmaa.

Matkoja Almyridaan järjestää Suomesta:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *